Perfect practice. Perfect results

TENNISVALMENNUS

   Tennikseen ei ole viedä keksitty mitään pilleriä jolla varmuus paranee tai kämmenlyönti lähtee vauhdikkaammin. Siihen on vaan yksi ratkaisu: oikeanlainen harjoittelu. Minulla oli yksinkertainen motto Amerikassa:

"The more and harder I practice, the luckier I get on the court"

  

JUNIORITENNIS

Junioritennis 12-17 vuotiaille: Yksityis-tai ryhmätunnit (pääasiassa viikonloppuisin. Grani Tennis tarjoaa jo junioritennistä viikolla).

Perusohjelma

Tarkoituksena oppia tenniksen alkeet. Opitaan peruslyönnit, lentolyönnit, syöttö & syötönpalautus hauskassa ja positiivisessa ilmapiirissä.

Ohjelma edistyneemmille

Tässä syvennytään tarkemmin tekniikkaan ja fysiikan mukaisiin harjoitteisiin. Pidetään hauskaa ja vauhtia. Enemmän pisteen omaisia harjoitteita ja mahdollisesti käydään läpi tulevaisuuden suunnitelmia. Esimerkiksi mahdollisesti pelata yliopistotennistä USA:ssa? Mahtava vaihtoehto pelata tennistä, opiskella korkeakoulututkinto ja kehittää englannin kieltä.

Kahdenkeskiset treenisuunnitelmat myös mahdollisia.

AIKUISTEN OHJELMAT

Yksityis-ja ryhmätunnit, yritystennis tai vaikka viikonloppukurssit mahdollista kun sovitaan ajoissa.


Perusohjelma

Käydään läpi kaikki perusasiat tenniksen taitamiseen ja varmistan että on oikea varustus kentällä mukana. Pääperjaatteella että on vauhtia ja hauskaa kentällä.

Ohjelma edistyneemmille

Käydään läpi tekniikkaa ja pidetään hauskaa kentällä hauskojen ja välillä vaativimpienkin harjoituksien johdolla. "Hiki ei saa kuivaa" -periaatteella.

Kunto-ohjelmat

Tässä tilaa räätälöidä paketti oman maun mukaan.

YKSITYISTUNNIT

Tenniksessä lyöntien toisto on kaiken A&O. 

Perusohjelma                                                                   

Opitaan kaikki tarvittavat lyönnit tenniksen taitamiseen. Peruslyönnit: ylä-ja alakierre, lentolyönnit, syöttö, syötönpalautus, oikeiden otteiden taitaminen jne.

Ohjelma edistyneemmille

Lyöntien toistoa lisätään. Otteiden ja tekniikan hiontaa. Taktiikan hiontaa kaksin-ja nelinpeliin. Enemmän pisteiden omaista harjoitetta ja kilpailuihin osallistumista ja virallisiin matsiin valmistautumista. Fysiikka-ja tasapainoharjotteita jne.

Synttäri-&Polttaritennis, Motivational Speaking

Mikä olisi hauskempaa kuin viettää omia tai kaverin syntymäpäivä- tai polttarijuhlia parhaiden kavereiden ryhmässä tenniskentällä hauskojen harjoitusten johdolla tai oppia tenniksen alkeet. 2-8 henkilön ryhmissä.

MOTIVATIONAL SPEAKING (Suomeksi tai Englanniksi). Yritystapahtumat. Kerron omista kokemuksistani 26 USA:ssa vietetyn vuoden jälkeen. Kuinka 1 dollarin veto pukuhuoneessa sai minut motivoitumaan voittamaan USA:n tenniksen 30-kymppisten sisäkenttienmestaruuden kuusi kertaa. Voittanut lukuisia tennisturnauksia Yhdysvalloissa ja valittu kaikkien aikojen yhdeksi parhaista avointen luokkien tennispelaajaksi USA:ssa. Uskon että huippu-urheilijat ja valmentajat valmistautuvat ja motivoivat itseään tai urheilijoitaan samalla tavalla urheilusuorituksiin kuin isojen yritysten johtajat työntekijöitään. Urheilija ottaa vastuun omasta tekemisestään oikealla asenteella ja tavoitteiden asettamisella. Urheiljan tai yrityksen menestys perustuu urheilijan tai yrityksen johdon osaamiseen ja tiimihenkilöiden yhteiseen voimaa ja oikeanlaiseen kommunikointiin. Urheilijoiden käyttämä visualisointi toimii myös yritysmaailmassa. Pitänyt lukuisia seminaareja Yhdysvalloissa ja nyt aika jakaa kokemuksiani täällä Suomessa!